Sponsoren van HighlandGames by the sea

HighlandGames Vereniging Zeeland is trots op de sponsoren die het krachtsport event steunen!

Sponsoren van Highlandgames by the sea

HighlandGames Vereniging Zeeland is trots op de sponsoren die het krachtsport event steunen!

Onze sponsoren

Ieder jaar zijn er veel bedrijven die meewerken aan het realiseren van HighlandGames By The Sea. Zij maken het zowel achter als voor de schermen mogelijk dat de outdoor event plaats vind.

De bedrijven zorgen ervoor dat de clans tegen elkaar kunnen strijden. De bezoekers naar hartelust kunnen shoppen. Iedereen kan genieten van een vol programma met als afsluiter live muziek. Achter de schermen zorgen sponsoren er onder andere voor dat de communicatie en vergunningen geregeld worden. Kortom, sponsoren maken het mogelijk dat de bezoekers en deelnemers een prachtige dag beleven!

Steun jij het evenement?

Ben jij een ondernemer en wil je graag ondersteuning bieden aan het mooiste krachtsport evenement van Zeeland? Lever een bijdrage aan HighlandGames By The Sea in Baarland en sluit je aan bij onze sponsoren. Je kunt kiezen uit verschillende sponsorpakketten, van een kleine bijdrage tot hoofdsponsor, er is een plan voor iedere ondernemer. Neem contact op met HighlandGames By The Sea en vraag naar de mogelijkheden.

Ben je al sponsor maar wil je ook daadwerkelijk gezien worden tijdens het event? Huur een marktkraam. Een marktkraam huren is mogelijk vanaf €25,-!