Sponsoren

Sponsoren van HighlandGames By The Sea

HighlandGames Vereniging Zeeland is trots op de sponsoren die het krachtsport event steunen! Ieder jaar zijn er veel bedrijven die meewerken aan het realiseren van HighlandGames By The Sea. Zij maken het zowel achter als voor de schermen mogelijk dat de outdoor event plaats vind.

De bedrijven zorgen ervoor dat de clans tegen elkaar kunnen strijden. De bezoekers naar hartelust kunnen shoppen. Iedereen kan genieten van een vol programma met als afsluiter live muziek. Achter de schermen zorgen sponsoren er onder andere voor dat de communicatie en vergunningen geregeld worden. Kortom, sponsoren maken het mogelijk dat de bezoekers en deelnemers een prachtige dag beleven.

In 2018 zijn we blij met de steun van:


Steun jij het evenement?

Ben jij een ondernemer en wil je graag ondersteuning bieden aan een mooi event in Zeeland? Lever een bijdrage aan HighlandGames By The Sea in Baarland, sluit je aan bij onze sponsoren! We hebben verschillende sponsorpakketten. Van een kleine bijdrage tot hoofdsponsor. Er is een plan voor iedere ondernemer die interesse heeft om het krachtsport event te steunen. Neem contact op met HighlandGames By The Sea en vraag naar de mogelijkheden.

 


Toon je bedrijf tijdens HighlandGames By The Sea!

Ben je sponsor maar wil je ook naast de reclame op deze website en social media ook daadwerkelijk gezien worden tijdens het event? Huur een marktkraam. Een marktkraam huren is mogelijk vanaf €25,-!